Dato: 5 Mar 2025
Da den visjonære entreprenøren Hans Liebherr introduserte den mobile kranen i 1949, startet en livslang prosess med å optimalisere og flytte grensene for den teknologiske verden.
Da Liebherr gikk inn i hvitevarebransjen i 1954, valgte han å spesialisere seg på én ting: kjøle- og fryseskap. Det er derfor ingen tilfeldighet at Liebherr-merket flere ganger har mottatt anerkjennelse for produktene sine og fortsatt den dag i dag flytter grensene for moderne hvitevarer.
Fruit & Vegetable safe: Frukten og grønnsakene dine fortjener det beste! Med høy luftfuktighet og en nøyaktig temperatur på 0 °C holder de seg sprø, saftige og smakfulle lenger.
Fish & Seafood safe: Tenk deg å kunne nyte smaken av en nyfanget fisk – selv flere dager senere.
I Fish & Seafood-skuffene holdes temperaturen på -2 °C, og luftfuktigheten er lav. Dette skaper det ideelle miljøet for fisk og skalldyr, slik at du kan nyte dem like friske som da du kjøpte dem hos fiskehandleren.
Hvorfor ha en fryser som ikke tåler kulde? Med Liebherrs FrostProtect fungerer fryseren optimalt – selv ved temperaturer helt ned til -15 °C. Perfekt for nordiske vintre og uoppvarmede rom som garasjen eller sommerhytta.
VarioSafe: Gjør om fryseren din til et ekstra kjøleskap (du leste riktig).
Med VarioTemp kan du trinnløst justere fryseren mellom -2 °C og +14 °C, slik at du får maksimal fleksibilitet. Bruk den som ekstra kjøleplass til festens fingermat og kalde drikker – eller til oppbevaring av kuldefølsomme matvarer som poteter og løk. Du bestemmer!