Nybygg av bakeri som består av en bygning i Bergen på en etasje. Selve byggingen startet februar 2021 med en beregnet byggeperiode på 12 måneder til en anslått kostnad på 75 mnok med et brutto areal på 3650 m².
Byggherre er Salhusveien Utvikling AS og som arkitekt er valgt Tyark AS. Prosjektet utføres i form av samspillsentreprise som håndteres av Strand AS som er totalentreprenør.
Ser vi på andre firmaer, som er koblet på byggeprosjektet i Byggfaktas database, finner vi for eksempel Rambøll Norge AS Avd Bergen som har deltatt som konstruktør, som ventilasjonsentreprenør er Ventilasjon Varme Teknikk AS og Skåtun Vvs AS er valgt som VVS-entreprenør. El-installasjonene håndteres av Oneco Elektro AS Avd Laksevåg mens Øystein Tvedt AS er valgt som gulventreprenør og Malermester Torgersen AS stod for malerarbeidet.